Hirdetés

rotacioskapa.lap.hu / Alkatrész és szerviz

Alkatrész és szerviz

Kapálógép alkatrészek, AgroOroszi webáruház.

Zuzu 98 Kft webáruház ajánlata.

Rotációs kapálógépek tartozékai a Mindenkert kertészeti webáruházban.

A saraboló adapter növényi kultúrák gyomtalanításához, a talaj legfelső rétegé megmunkálásához. Csapszegbiztosítással a kapálógép rotációs tagjának helyére helyezhető, így a spirálisan elhelyezett vágókés műveli meg a talaj felső rétegét.

Kapálógép adapterek a Barkácsonline.hu webáruház kínálatában: járókerekek, ekék, sebességfelezők, burgonykiszedő, saraboló, fűnyíróadapterek.

80 cm munkaszélesség. Interneten rendelhető.

Az alapgép keréktartójának helyére csapszeg és biztosítórugója segítségével szerelhető be. A töltögető eke 3,5 LE-s kapálógéptől használható.

Utánfutó ZU-500 rotációs kapához.

Kertigép, rotációs kapa javítás.

Vállaljuk az alábbi gépek garanciális és garancián túli szervizelését:- MTD Hungária Kft. kerti gépek- Szentkirály Kft. kapálógépek- BSZ-FARMER Bt. kapálógépek.

Hirdetés
Meghatározás:

Megvásárolható rotációs kapa alkatrészek (eke, felező hajtómű, kultivátor, adapter, tolólap, utánfutó, stb.), és hazai szervizelési lehetőségek.

Megvásárolható rotációs kapa alkatrészek (eke, felező hajtómű, kultivátor, adapter, tolólap, utánfutó, stb.), és hazai szervizelési lehetőségek.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Alkatrész és szerviz
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés